Easy en healthy lunch met geitenkaas. De combinatie van de tomatentapenade en courgette met de romige geitenkaas geeft een heerlijke smaaksensatie. Daarnaast is dit het ideale lunchgerecht om te maken van leftovers. Heb je geen courgette meer over maar wel paprika of champignons, bak deze dan even op voor de lunch.

Ingrediënten:
- 1 snede volkorenbrood
- 1 eetlepel tomatentapenade
- 6 plakjes courgette
- 2 schijfjes geitenkaas honing
- 2 pecannoten
- 1/2 bosui
- 1 zongedroogde tomaat
- peper
Bereiding:
Besmeer de broodsnede met tapenade. Bak ondertussen de courgette in een koekenpan met een beetje olijfolie. Als de courgette klaar is dan leg je deze bovenop de tapenade. Bestrooi de courgette met een beetje peper. Verkruimel vervolgens de geitenkaas over het brood. Snijd hierna de pecannoten, bosui en zongedroogde tomaat in kleine stukjes en verdeel dit over het brood. Tijd om te genieten!
Ben je geïnspireerd door dit recept? Op mijn instagram-pagina vind je nog meer recepten en ideeën!
Reactie plaatsen
Reacties